آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۷۱۲
زیر گذر هفتگی اقتصاد در «خبرگزاری دانشجو»؛

از ادامه کالبد شکافی ابهام لوزان تا افزایش ۶۹ درصدی اکتشاف بنزین قاچاق در کشور

بررسی وضعیت تحریم‌های شرکت کشتیرانی ایران، دسترسی به درآمدهای نفتی، تولید نفت خام، تحریم شرکت‌ ملی نفت و ... از مهمترین اخبار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» در این هفته بود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در هفته‌ای که گذشت اخبار و رویدادهای مختلفی در حوزه اقتصادی رخ داد که به چکیده ای از مهمترین آنها اشاره می‌کنیم.

 

 

شنبه - ۲۹ فروردین ۱۳۹۴؛ با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیون دلاری؛ بعد از کش و قوس‌های طولانی؛ آغاز عملیات اجرایی ٨ پالایشگاه سیراف اعلام شد

زنگنه از آغاز عملیات اجرایی هشت پالایشگاه میعانات گازی سیراف ظرف دو ماه آینده خبر داد و گفت: احداث این هشت پالایشگاه میعانات گازی به ظرفیت ۶۰ هزار بشکه در عسلویه شروع می‌شود که عمدتا به بخش خصوصی و عمومی واگذار شده است.

 

شنبه - ۲۹ فروردین ۱۳۹۴؛ کالبدشکافی یک ابهام – ۷؛ لوزان و تحریم‌های هسته‌ای و غیرهسته‌ای شرکت کشتیرانی ایران

موضوع حمل ونقل دريايي به دلیل تاثیرگذاری آن بر قیمت تمام شده کالا در کشورهای در حال توسعه جایگاه والایی یافته و توجه بدان در عرصه فعلی تجارت آزاد و محیط کاملا رقابتی موجود در میان صاحبان صنایع و مواد اولیه، نقشی حیاتی یافته است. حال آیا با توجه به تاکید بیانیه لوزان بر رفع تحریم‌های مرتبط با فعالیت‌های هسته‌ای تحریم کشتیرانی لغو خواهد شد؟ آیا تحریم کشتیرانی تنها به برنامه‌های هسته‌ای مربوط می‌باشد؟ 

 

یکشنبه - ۳۰ فروردین ۱۳۹۴؛ تولید خودرو از مرز یک میلیون و ۱۳۰ هزار دستگاه گذشت

تولید انواع خودرو در سال ۹۳ به بیش از یک میلیون و ۱۳۰ هزار دستگاه رسید. 

 

یکشنبه - ۳۰ فروردین ۱۳۹۴؛ اکتشاف بنزین قاچاق در کشور ۶۹ درصد افزایش یافت

رییس اداره پیشگیری عرضه خارج از شبکه و مقابله با قاچاق فرآورده های نفتی گفت: بنزین مکشوفه و تحویلی به انبارهای نفت شرکت ملی پخش در سال ۹۳حدود، ۲۸۷ هزار و ۳۶۸ لیتر بود که در مقایسه با سال ۹۲ افزایش ۶۹ درصدی را نشان می دهد. 

 

دوشنبه - ۳۱ فروردین ۱۳۹۴؛ کالبدشکافی یک ابهام – ۸؛ دسترسی به درآمدهای نفتی؛ همچنان در هاله‌ای از ابهام

در ایران به مثابه بسیاری از کشورهای دیگر که از ذخایر عظیم مواد طبیعی و معدنی بهره می‌جویند، درآمدهای نفتی مهم‌ترین منبع درآمد دولت می‌باشد و آمریکا و هم‌پیمانان غربی‌اش نیز از همین نقطه ضعف کشورمان استفاده کرده و با اعمال تحریم‌های یکجانبه سعی در کاهش درآمدهای دولت ایران و ایجاد فشار بر آن برای ایجاد تغییر در رفتارش داشته‌اند. 

 

دوشنبه - ۳۱ فروردین ۱۳۹۴؛ هندی‌ها به دنبال گاز ارزان/ نظر شرکت ملی پتروشیمی مبنای تعیین قیمت خوراک خواهد بود

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به علاقه سرمایه‌گذاران هندی برای حضور در پروژه‌های پتروشیمی ایران گفت: سرمایه‌گذاران هندی حضور خود را مشروط به رفع تحریم‌ها نکرده بودند.

 

سه شنبه - ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ آغاز طرح جدید مقابله با قاچاق سوخت از امروز؛ گازوییل به ازای پیمایش اختصاص می‌یابد

بر مبنای مصوبه زمستان سال گذشته هیئت دولت اجرایی قرار بر این است که امروز اول اردیبهشت ماه، فاز اول طرح تخصیص گازوئیل بر مبنای پیمایش در کشور اجرایی شود.  

 

سه شنبه - ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ دومین سهمیه بنزین بهاره واریز شد/ ادامه عرضه بنزین ۱۰۰۰ تومانی

دومین سهمیه ۶۰ لیتری بنزین ۷۰۰ تومانی خودروهای شخصی ساعت ۲۴ شامگاه گذشته دوشنبه اول اردیبهشت ماه به کارت‌های هوشمند سوخت واریز شد. 


چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ کالبدشکافی یک ابهام – ۹؛ از تحریم سرمایه‌گذاری و مشارکت در تولید نفت خام تا تحریم شرکت‌ ملی نفت؛ چه خواهد شد؟

تحریم‌های نفتی شامل تحریم‌های مربوط به بخش تولید نفت و تحریم‌های مربوط به فروش نفت که یکی از وظایف اصلی شرکت ملی نفت ایران می‌باشد از جمله تحریم‌هایی است که سال‌هاست به صورت یکجانبه بر کشورمان تحمیل شده و اقتصاد ایران را تحت شعاع خود قرار داده است. این بخش از تحریم‌ها از سوی تیم مذاکره کننده کشورمان به عنوان تحریم‌های مرتبط با موضوع هسته‌ای مطرح شده است. اما آیا به راستی تحریم در بخش تولید نفت مرتبط با مسائل هسته‌ای ایران می‌باشد؟  


چهارشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ حذف دلار از مبادلات روسیه و ترکیه کلید خورد

وزیر اقتصاد روسیه با بیان اینکه منع قانونی برای استفاده از ارز ۲ کشور در مبادلات ترکیه و روسیه وجود ندارد، گفت:‌ احتمالاً روسیه فروش گاز خود به ترکیه را با لیر انجام خواهد داد. 


پنجشنبه - ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ شاخص قيمت کالاها و خدمات مصرفي خانوارهاي شهري اعلام شد

مرکز آمار ایران گزارش شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای شهری کشور در فروردین سال ۱۳۹۴ را بر اساس سال پایه ۱۳۹۰ اعلام کرد. 

 

پنجشنبه - ۳ اردیبهشت ۱۳۹۴؛ طیب نیا:  دولت ۹۰ هزار میلیارد تومان به بانک‌ها بدهکار است‌

وزیر اقتصاد و امور دارایی از برخورد قاطع با موسسات مالی غیرمجاز خبر داد و گفت: به‌دنبال تنظیم بسته‌ای هستیم که با کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی بر آن نظارت صورت بگیرد. 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار